tirsdag 31. mai 2011

It's all about diving..

Nå har vi gjennomført nesten alle dykkene våre, de to siste er i dag. Vi var med på kveldsdykking som var veldig annerledes enn dykking på dagtid. Vi kjørte båt ut ved solnedgang, og himmelen var rosa og kjempefin. Mens vi tok på oss utstyret så vi en flokk delfiner som hoppet opp i lufta, snurra rundt og hadde det gøy. Det var helt fantastisk å se hvordan de koste seg der de spratt opp og ned i vannet. Det var ca 50 stykker, og selv om de var såpass langt unna at vi ikke fikk dykka sammen med dem, hørte vi 'delfinprat' mens vi var under vann.

Selve dykket var veldig spennende. Vi fikk utdelt lommelykter og så bar det av gårde. Fordi fargene i dagslys blir 'borte' på dypere vann, var det gøy å bruke lykta og se de ordentlige fargene. Vi skrudde av lyktene en liten periode, og da så vi morill når vi veivet med armene for å få bevegelse i vannet. Det var akkurat som om det var glitter rundt oss - helt herlig! På bunnen så vi en blekksprut som buktet seg langs sanden. På lang avstand kunne vi se andre dykkeres lommelykter, hele dykket var eventyrlig!
Brief på båten før avgang.. Klokka er så mye som.. 17:30 ca

Spente og klare for night dive, med båt ut i solnedgangen og bølgene

Solnedgangen

Gina er klar for mørkedykking!

Linda og Tone sånn halvveis klare for dykk

AOW, Advanced Open Water-gruppa med instruktør James som prøver å vise sitt "funny face" i bakgrunnen, klare for siste dykk på kurset.

1 kommentar: